Nieuwe editie Business Innovation Program Food

22 december 2021

Nieuwe editie Business Innovation Program Food

Ben jij een ondernemer met een innovatief idee dat bijdraagt aan een duurzaam en gezond voedselsysteem? De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) start begin volgend jaar met de vierde editie van het Business Innovation Program Food. Een programma dat jou als ondernemer verder kan helpen met jouw innovatieve idee. In onderstaande bericht van de BOM vind je meer informatie over het programma en een link voor inschrijving.

—-

Na drie geslaagde programma’s waarbij we ruim dertig bedrijven in de agro-food sector uit heel Nederland hebben geholpen, starten we op 9 maart 2022 met de vierde editie van het Business Innovation Program Food. Denk je erover na om mee te doen? Ontdek tijdens de introductie workshop op 2 februari 2022 10-11 uur (via Teams) vrijblijvend of het programma waarde toevoegt voor jouw bedrijf.

Het programma is voor ondernemers in de agrofood sector die een innovatief idee hebben dat bijdraagt aan een duurzaam en gezond voedselsysteem. Met het Business Innovation Program Food helpen we jou als ondernemer om scherp te krijgen welke ideeën kansrijk zijn, juiste stappen te zetten, focus aan te brengen en in 10 weken te komen tot concrete nieuwe verdienmodellen. Bedrijven (zowel start-ups als MKB) vanuit heel Nederland kunnen inschrijven. Het programma wordt aangeboden door de Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen, Invest-NL, Stichting Samen Tegen Voedselverspilling en de Rabobank.

Als belangrijke speler in de voedseltransitie attendeer ik jullie graag op het programma. Ben je geïnteresseerd, meld je dan aan voor de introductie workshop op 2 februari en ontdek wat het programma voor jou kan betekenen. De introductieworkshop op 2 februari is geheel vrijblijvend. Wel is het noodzakelijk je vooraf in te schrijven.

Meer informatie en de link voor inschrijving van zowel de workshop als het programma vind je ook via:

https://www.bom.nl/ontwikkelen/product/business-innovation-program-food

READ ALL THE NEWS

Let's start!

If you are interested in learning more about our proposition, we are more than happy to discuss your requirements and ambitions. Please reach out by email to info@gpec.nl