Voucherregeling voor innovaties tegen voedselverspilling

21 mei 2021

Voucherregeling voor innovaties tegen voedselverspilling

Sinds 8 maart kunnen bedrijven die aan de slag willen met innovaties voor een circulaire voedselketen gebruik maken van de voucherregeling van Samen Tegen Voedselverspilling. Het doel van de voucherregeling is om bedrijven te stimuleren voedselverspilling te voorkomen of te reduceren en reststromen optimaal te verwaarden.

Deelnemende bedrijven kunnen bijvoorbeeld experts inschakelen, een business case ontwikkelen of een innovatie opschalen naar productieniveau. De voucher vergoedt de helft van de kosten van het project, de andere helft draagt het bedrijf zelf bij. De waarde van de voucher ligt tussen € 5.000,- en € 17.500,-.

De regeling is mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het Ministerie van Landbouw, Natuur & Voedselkwaliteit en Rabobank en wordt ondersteund door de Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen. Ondernemers die gebruik willen maken van deze regeling vinden via deze link de spelregels en het aanvraagformulier.

READ ALL THE NEWS

Let's start!

If you are interested in learning more about our proposition, we are more than happy to discuss your requirements and ambitions. Please reach out by email to info@gpec.nl